Zarządzanie stresem i emocjami

ZARZĄDZANIE STRESEM I EMOCJAMI

• Zdarza Ci się, że czujesz długotrwałe napięcie i zmęczenie?
  • Zdarza się, że wielość obowiązków Cie przytłacza i sprawia, że napięcie w Twoim organizmie rośnie i utrzymuje w dłuższym czasie
  • Marzysz, że chciałbyś choć na jeden dzień wylądować na bezludnej wyspie?
  • Bywają dni, że Twoje otoczenie Cię drażni i nie masz ochoty pracować? Chciałbyś się schować a nie możesz sobie na to pozwolić, i podchodzisz do zajęć okupując to wzmożonym napięciem i stresem?

Wobec tego szkolenie to powstało z myślą o Tobie i z pewnością pozyskane tu treści wykorzystasz w codziennym życiu zawodowym i prywatnym.

Co zyskasz biorąc udział w szkoleniu ??

• Dowiesz się co to jest stres i poznasz jego źródła
  • Dowiesz się kiedy stres jest ok i działa motywująco, kiedy jednak staję się „przeszkadzaczem” i obniża efektywność Twojego działania
  • Dowiesz się jaką rolę pełnią emocję w Twoim życiu i jaką pełnią funkcję w procesie stresogennym
  • Poznasz konsekwencje stresu
  • Nauczysz się jak efektywnie zarządzać stresem wykorzystując do tego m.in. naturalne zasoby
  • Wzmocnisz kompetencje komunikacyjne, które przysłużą się regularnemu obniżaniu napięcia
  • Poznasz praktyczne techniki do rozładowania napięcia
  • Nauczysz się metod efektywnego odpoczynku
  • Zyskasz na relacjach z sobą i otoczeniem
  • Szkolenie certyfikowane

I to wszystko podczas 2-dniowego szkolenia prowadzonego w doskonałej atmosferze metodą warsztatową ze mną, który organizowany jest w Naszej Fundacji i już dziś w imieniu Naszej Fundacji zapraszam Ciebie i Twoje koleżanki. Jeśli uważasz, że ta propozycja komuś się przyda lub mogłaby kogoś zainteresować proszę o udostępnienie jej znajomym.

Szkolenie będzie prowadzone metodą warsztatową w sposób nowoczesny, ciekawy i dynamiczny. Celem szkoleń jest jak najwyższa efektywność uczenia się poznanych treści. Chcę by pozyskana wiedza służyła w praktyce, dlatego będziemy również ćwiczyć pozyskane nowe umiejętności. Będziemy grać, będziemy doświadczać, dzielić się doświadczeniami i wiedzą, będziemy się również dobrze bawić.

Nie zwlekaj i zapisz się już dziś!!

Potrzebujesz dodatkowych informacji?

Zadzwoń lub napisz!!