Sięgnij po Asertywność

ASERTYWNOŚĆ POTRZEBNA KAŻDEMU 🙂

Asertywność to nie tylko umiejętność odmawiania. To nie Agresja! To znacznie więcej. To sposób na życie!

Zainwestuj swój czas teraz, by zyskać go więcej
w przyszłości, jednocześnie podnosząc jego jakość i swój komfort!!

Kiedyś myślałam, że jestem asertywna, byłam jednak bardziej agresywna niż asertywna. Codziennie obserwuję ludzi i relacje jakie tworzą i budują. Widzę głęboką potrzebę trenowania asertywnych umiejętności w oparciu o konkretną wiedzę psychologiczną i konkretne wskazówki. W odpowiedzi na te potrzeby stworzyłam warsztat Sięgnij po Asertywność, na który już dziś zapraszam każdego, kto pragnie poprawić relacje w pracy w rodzinie i podnieść tym samym komfort życia

Wyobraź sobie, że:

Szef zapowiada,że jutro tj. piątek po godzinach pracy organizuje spotkanie integracyjne i nie przyjmuje żadnych usprawiedliwień nieobecności i jest to polecenie służbowe.

Ty z kolei masz zaplanowany piątkowy wieczór z rodziną. Miała być wspólna kolacja, film i po odłożeniu dzieci spać, romantyczny wieczór z mężem/żoną.

Co robisz?

Idziesz czy odmawiasz?

Jeśli odmawiasz jak to robisz?

Wymyślasz jakieś ważne przeciwwskazanie i że naprawdę byś bardzo chciał ale nie możesz.

Lub, że się właśnie rozchorowałeś i bardzo boli Cie głowa,brzuch i musisz do domu. I mnożysz usprawiedliwienia i wymówki?

Lub godzisz się dławiąc w sobie niezadowolenie i frustrację. Wiesz, że rodzina będzie zawiedziona. W myślach przezywasz szefa?

I najważniejsze pytanie. Jak się z tym wszystkim czujesz? Trapią Cię wyrzuty sumienia? Złościsz się i czujesz się bezradny a w myślach obwiniasz szefa i siebie?

Jeśli tak… To znaczy, że ten warsztat jest dla Ciebie!!

Zdarza się, że czujesz się zakłopotany i nie wiesz co zrobić jak zareagować kiedy ktoś Ci ubliża, traktuje protekcjonalnie, lub też ktoś przychodzi spóźniony na spotkanie?

Jeśli tak… To również znaczy, że ten warsztat jest dla Ciebie!!

Co zyskasz biorąc udział w szkoleniu/warsztacie:

• Zwiększysz swoją świadomość emocjonalną
  • Pozyskasz wiedzę na temat roli emocji w Twoim życiu
  • Nadasz wartość swoim potrzebom
  • Zwiększysz pewność siebie i odwagę
  • Nauczysz się skutecznie odmawiać bez poczucia winy
  • Nauczysz się zasad asertywnej komunikacji
  • Poznasz różnice między asertywnością a agresją
  • Nauczysz się w sposób łagodny i stanowczy stawiać granice i bronić swoich granic
  • Będziesz się świetnie bawił

I to wszystko podczas 2-dniowego szkolenia ze mną na który już dziś zapraszam Ciebie i Twoich znajomych. Jeśli uważasz, że ta propozycja komuś się przyda lub mogłaby kogoś zainteresować proszę o udostępnienie jej znajomym.

Szkolenie będzie prowadzone metodą warsztatową z wykorzystaniem nowoczesnej techniki szkoleniowej zwanej cyklem Kolb. Celem szkoleń jest jak najwyższa efektywność uczenia się poznanych treści. Chcę by pozyskana wiedza służyła w praktyce dlatego będziemy również ćwiczyć pozyskane nowe umiejętności.

Nie zwlekaj i zapisz się już dziś!!

Potrzebujesz dodatkowych informacji?

Zadzwoń lub napisz!!