Pomoc w realizacji kobiecych ról życiowych

„Gdy prawdziwe życie nie dorasta do marzeń pojawiają się kłopoty” Chris Thurman

„Chcę tylko zwrócić uwagę na to, że nasze marzenia się realizują ale osadzają się na rzeczywistości. Z całym tego inwentarza dobrodziejstwem i przekleństwem. Czyli z pięknem i wysiłkiem. Tak ten świat jest skonstruowany. Dzieci są wspaniałe, ale to również trud, wysiłek i służba. Małżeństwo jest piękne ale nic za darmo, to codzienna praca. I każdy z nas ma swoją historię. Dobrze jest mieć realną i praktyczna wiedzę do poukładania swojej codzienności w zgodzie z sobą i bliskimi, by codziennie wypełniać i realizować swój i Boży Plan. Czując przy tym satysfakcję, że masz wpływ na swoje życie,że możesz coś zrobić i poukładać. Nie rozsiadajmy się wygodnie w naszych strefach komfortu i nie oczekujmy, że ktoś coś za nas zrobi, za nas zmieni naszą rzeczywistość, że byłoby lepiej gdyby mąż był taki czy inny, że gdyby dzieci były takie czy inne, że gdyby więcej pieniędzy było i tak dalej. Weź życie w swoje ręce i zacznij je układać już dziś. Przyjdź na do Naszej Fundacji i poukładaj siebie we wszystkich pełnionych Twoich rolach z takim zapleczem jakie masz teraz, a nie jakie byś chciała mieć :). Wszystko to po to byś zyskała kontrolę, wolność, odwagę, oddech, spokój i szczęście”.

Blog Monika Witas KOBIETA-ŻONA-MAMA-DOM-PRACA Kobiece role życiowe

Porządkujemy i układamy kobiece życie na prawdzie z Bogiem i Miłością!

Tobie też pomożemy!!

• Pomożemy w uporządkowaniu celów życiowych
  • Pomożemy określić wartości i ich hierarchię
  • Popracujemy nad realizacją i określaniem Potrzeb