Darowizna

Mamy wielkie serce i chęć pomocy. Mamy pasję. Mamy wiedzę, mamy kwalifikacje zawodowe i doświadczenie. To dajemy za darmo. Potrzebujemy jednak środków finansowych. Bez nich bardzo trudno nam o realizację podejmowanych tu działań. Jeśli chcesz pomóc i chcesz mieć pewność, że Twoje środki zostaną dobrze zagospodarowane to jest dobre i wiarygodne miejsce. Każdy grosz ma znaczenie. Pamiętaj, że w rozliczeniu rocznym, możesz odliczyć od podatku przeznaczony swój wkład w realizowanie Celów Fundacji. Wystarczy, że swój przelew w tytule opiszesz jako darowizna. Poniżej numer konta Fundacji, które możesz zasilić swoją cegiełką. Każda przysłowiowa złotówka jest dla Nas ważna.

76 2530 0008 2065 1061 1445 0001 PLN

Konto prowadzone przez Nest Bank

Chcesz pomóc ale nie chcesz przelewać pieniędzy? Skontaktuj się z Nami i złóż swoją propozycję. Jesteśmy otwarci na propozycje. Potrzebujemy np. fotografów, którzy chętnie wykonają kilka zdjęć wizerunkowych i promocyjnych dla strony.

Naszym pierwszym darczyńcą został Piotr Jaroński – autor poniższego Loga, które wykonał dla Fundacji. Serdecznie mu dziękujemy i polecamy jego pracę oraz działalność.

NIP 6423219134 REGON 384177838 KRS 0000800499