BĘDZIE SIĘ DZIAŁO….

„Najszybszym i najpewniejszym sposobem na to, by żyć godnie, jest żyć pełnią rzeczywistości; wszystkie ludzkie cechy umacniają się poprzez praktykę i doświadczenie” Sokrates

Moi Drodzy On Line działamy cały czas to tylko przypomnienie, bo Ci którzy korzystają z naszego wsparcia to wiedzą o tym

Zbliżamy się z remontem naszego miejsca pracy do upragnionego końca. Jeszcze trochę potrzebujemy czasu i cierpliwości 🙂

Akurat na jesień będziemy gotowi i od września ruszamy z stacjonarnymi kilkugodzinnym spotkaniami szkoleniowymi.

Będą to cykle spotkań tematycznych dla poszczególnych grup

• kobiet,
  • dla małżeństw i par
  • oraz rodziców.

Program już wkrótce o czym na bieżąco będziemy informować. Dlatego, że wszystko się dopiero tworzy i układa piszcie w komentarzach z tematami jakie chcielibyście poruszać.

„Świadomość wyzwala taki stan rzeczywistości, który pozwala się zmienić.” Anthony de MelloDlatego

I dlatego właśnie pracujemy, powoli i konsekwentnie nad tworzeniem bezpiecznej przestrzeni, w której poszerzamy świadomość, gdzie dajemy miejsce do zdobywania praktyki i doświadczenia a wszystko to po to, by żyć w zgodzie z sobą w trwałych relacjach z bliskimi.

Bu budować nowe kiedy jest kryzys i jest trudno. By szukać dróg kiedy wydaje się, że dotarliśmy do ściany. By odbudowywać, kiedy wydaje się, że już wszystko się rozpadło. Naszą pracę opieramy na sprawdzonej i praktycznej wiedzy psychologicznej a przede wszystkim na wartościach chrześcijańskich. Codziennie do naszej pracy zapraszamy Ducha św.

Tel. 506456817e-mail: biuro@fundacjaswiatlo.pl

Jeśli chcesz zostać naszym darczyńcą możesz nas wesprzeć w dowolny dla Ciebie sposób. Dla nas każde wsparcie jest ważne i te finansowe i niefinansowe. Więcej informacji tutaj: http://fundacjaswiatlo.pl/darowizna/